Welkom bij de website van Roger Heyvaert


Geboortedatum: 10-02-1945

Introductie

Na het behalen van zijn middelbare studies is hij in dienst getreden bij de Stad Brussel op de Dienst Architektuur en Stedebouw en heeft hier 34 jaar gewerkt. Is in 1988 in de gemeentelijke politiek gestapt en werd onmiddellijk verkozen tot gemeenteraadslid. Werd reeds na 1 jaar aangesteld als Schepen van Openbare Werken. Was vanaf 1994 tot 2006, gedurende 12 jaar burgemeester. Bij de laatste verkiezingen in 2006 en 2012 behaalde hij het grootste aantal voorkeursstemmen. 

De weg naar de politiek

Door zijn sociale ingesteldheid en de voortdurende bereidheid om iemand te helpen werd hij door vrienden die reeds politiek actief waren aangezocht om mee in de politiek te stappen. Dit bood ook de mogelijkheid om zich nog meer ten dienste te kunnen stellen van de gemeenschap. 

Doelstellingen en ambities in de politiek 

Vandaag is het belangrijk om de politiek bij de man in de straat terug geloofwaardig te maken. Dit wil hij bereiken door in de eerste plaats te luisteren naar de noden en de problemen van de mensen. Hierbij is goed bestuur gebaseerd op een correcte en eerlijke wijze de basisregel. De laatste verkiezingen waren een aanloop naar de komende gemeenteraadsverkiezingen waarbij hij opnieuw ten dienste wil staan van de bevolking van Meise-Wolvertem-Oppem.

Media

Fotoboeken Roger Heyvaert

Heb je foto's van Roger, dan mag je deze steeds doorsturen naar info@schattemanit.com